Blog

Afvallen met PowerSlim!

Afvallen met PowerSlim!

Afvallen met PowerSlim

“Als ik kan afvallen met PowerSlim, dan kan jij het ook!”, bakster Ine Paauw vd Plas.

Wellicht ken je Ine wel? Ze werkt als Persoonlijk Begeleidster op een dagbesteding locatie op het Zeehos in Katwijk en ze is een hele goede kok en bakster! Ze is dit seizoen halve finalist geworden bij “Heel Holland Bakt!” Voor dit programma is ze bijna een half jaar nagenoeg alleen maar aan het bakken geslagen om de perfecte koekjes en taarten voor het programma tevoorschijn te toveren. Alle baksels moesten geproefd worden om tot het perfecte recept te komen, kan je het voorstellen dat je 6 advocaat bavaroises op één dag maakt om precies de juiste te vinden? Niemand mocht weten dat ze mee deed aan het programma, dus de ‘proevers groep’ was klein. Ine zelf, haar gezin én de kippen waren de pineut!

Na een half jaar bakken en proeven bleek ze toch aardig wat kilo’s zwaarder te zijn geworden. Deze kilo’s moesten eraf! Ze had er echt last van, vertelde ze me. Vooral omdat Ine astma heeft, en de extra kilo’s haar gezondheid meer beperken. En zo benaderde ze mij, Sigrid, dietist van 2FeelBetter en begeleider van PowerSlim.

Ine wilde heel graag minimaal 10 kilo afvallen en het liefst zo snel mogelijk. En daarom hebben we samen besloten om af te gaan vallen met het succesvolle PowerSlim programma. Na een korte uitleg begon Ine in september zeer gemotiveerd met het dieet. Het ging haar prima af. Het enige wat ze het allerlastigste vond, dat ze weinig tot helemaal niet kon proeven van taarten en andere dingen die ze aan het koken en bakken was. Want wist je dat Ine ook een heerlijk diner of een HighTea verzorgt? Of taart bakt op bestelling? Echt een aanrader! Bekijk ook eens haar website www.inepaauw.nl ter inspiratie. Vanaf februari zal Ine ook workshops gaan geven om haar bak- en kookkennis over te dragen aan anderen.

Nu, 3 maanden later, is Ine ruim 10 kilo afgevallen en 10 cm van haar taille kwijt! Ine is megatrots en dit wil ze graag aan iedereen vertellen! Daarom geven wij een inspiratie-avond over PowerSlim. Zowel dietist Sigrid als Ine zullen vertellen wat het dieet inhoudt en wat het voor JOU kan betekenen. Kom je ook? Er is van alles te zien en te proeven. We houden een informatie-avond over PowerSlim op donderdag 4 januari 2018.

Wil jij in het nieuwe jaar ook eindelijk van je kilo’s af? Als Ine het kan, kan jij het ook!

Meld je aan via de button op het evenementspagina op Facebook facebook.com/events/1906837182978772/

Wil je direct een afspraak? Of meer info? Kijk dan op ikkanweerinmijnfeestjurk/

Ine (1)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.