Dieetadvies

De dietisten van 2FeelBetter Dieetadvies & Coaching

Heeft u overgewicht en wilt u advies op maat? Dat kan! Wij tellen GEEN calorieën omdat wij dat niet belangrijk vinden. Wij kijken naar wat uw doel is, wat u nu momenteel doet aan bewegen, eten en drinken en passen het advies aan zodat u aan de slag kan. Een eerste afspraak met ons duurt meestal anderhalf uur, omdat we u graag willen leren kennen en we willen dat u vertrouwen in ons krijgt. Zo krijgt u van ons advies dat bij u past door een dietist die u vertrouwt.

Wij zijn naast helpen bij het afvallen ook gespecialiseerd zoals helpen bij buikpijn en andere darmklachten. Heeft u het prikkelbare darm syndroom? Lees dan verder over het FODMAP dieet. Als u al jarenlang topt met buikklachten en u wilt er van af, dat kan! Wij helpen u graag. Zowel dietist Sigrid van der Marel, Bianca Hermans als Manon Franken zijn gespecialiseerd in begeleiding bij buikpijn, maag- en darmklachten.

Sigrid van der Marel is vooral gespecialiseerd in dieetadvies bij diarree, obstipatie, buikpijn en andere darmklachten en dieetadvies bij ziekte van crohn, colitis ulcerosa, divertikels en prikkelbare darm syndroom.

Laura de Groot is juist gespecialiseerd in begeleiding voor, tijdens en na het traject bij een maagverkleining (gastric bypass).

Pauline Randsdorp en Bianca Hermans zijn gespecialiseerd in dieetadvies bij overgewicht, suikerziekte (diabetes) en met het koolhydraatbeperkte dieet.

Bianca Hermans is o.a. gespecialiseerd in dieetadvies bij nierstenen en voedingsadvies bij kinderen.

Manon Franken is met name gespecialiseerd in dieetadvies bij maagklachten, darmklachten en werkt ook uit auyrvedisch oogpunt.

Wij hebben als dietisten nog meer specialisaties, daarvoor kunt u naar de pagina gaan waar elke dietist beschreven staat met de ervaringen, zo kunt u kijken welke dietist het beste bij u past.

Twijfelt u nog? Lees dan enkele ervaringen van onze cliënten.

Wilt u een afspraak? Bel met 06-12865595 of mail naar info@hetdieetadvies.nl