De diëtisten van 2FeelBetter

Sigrid vd. Marel-Sluijter, Pauline Randsdorp, Bianca Hermans, Manon Franken, Laura de Groot

Diëtisten van 2FeelBetter, Dieetadvies & Coaching

Zit u niet lekker in uw vel? Dat kan! Wij hebben dat zelf ook wel eens en horen dat geregeld van onze clienten. Van ‘Ik ben veel te zwaar’  tot ‘Ik heb zo’n last van mijn opgeblazen buik’. Heel vervelend!

Wij geloven er in dat:

– heel veel voedingsmiddelen klachten kunnen veroorzaken en dat dus ook met een goed dieet op maat klachten verminderd kunnen worden
– mindful eten kan helpen

Wij helpen u door uw beter te laten voelen door voeding! 2 Feel Better!

Wij zijn:
– voorstander van koolhydraatarm eten bij overgewicht en obesitas
– voorstander van 3 maaltijden per dag, puur en gezond met eventueel een tussendoortje dat bestaat uit een stukje maaltijd.

Lees ook de ervaringen van enkele clienten die bij ons hebben gelopen.

De diëtisten zijn er voor iedereen in Leiden e.o. Ze hebben spreekuur in Katwijk aan zee en in hartje Rijnsburg. De dietisten zijn direct toegankelijk, dit betekent dat zij de  cursus DTD hebben gevolgd en u zonder verwijzing bij één van de diëtisten terecht kunt.

 • Dietist Bianca Hermans-Flaton

  Dietist Bianca Hermans-Flaton

  Bianca Hermans is gespecialiseerd op het gebied van coeliakie, prikkelbaar darmsyndroom, voedingsallergieën en -intoleranties, diabetes, hart- en vaatziekten en nierziekten. Daarnaast is zij NLP Practitioner en kinderdiëtist.

  More
 • Dietist Pauline Randsdorp

  Dietist Pauline Randsdorp

  Pauline Randsdorp is een ervaren diëtist. Zij is gespecialiseerd op het gebied van COPD, DM (diabetes mellitus), kinderen, sport, overgewicht en obesitas. Zij is een expert in begeleiding bij het koolhydraatarm dieet.

  More
 • Dietist Sigrid vd Marel-Sluijter

  Dietist Sigrid vd Marel-Sluijter

  Sigrid vd Marel-Sluijter (eigenaar en beheerder 2FeelBetter) is gespecialiseerd in begeleiding en advies bij afvallen, darmklachten en voedselovergevoeligheid. Daarnaast is zij FODMAP specialist en trainer en auteur van 'Buik blij, jij blij!'

  More