Blog

Gewichtsconsulent Gerda de Zwart

Gewichtsconsulent Gerda de Zwart

Mag ik me even voorstellen?

Graag zou ik mezelf aan u willen voorstellen. Mijn naam is Gerda de Zwart. Ik ben gecertificeerd gewichtsconsulent, mijn eigen praktijk heet G-Coaching. De “G” van Gewicht en van Gezond mijn twee passies en de G van Gerda

Vergoeding

Omdat ik aangesloten ben bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) kunt u vaak een groot deel van de consulten of cursussen declareren bij uw zorgverzekeraar vanuit het aanvullend pakket. Kijk op www.gcoaching.nl of op uw polisvoorwaarden.schrift

Gewichtsconsulent

Wat doet een gewichtsconsulent? Een gewichtsconsulent is een specialist op het gebied van voeding en leefstijl bij gezonde cliënten. Het grote verschil is dat een diëtist ook mensen begeleidt met een medische aandoening of (chronische) ziekte. Ik begeleid mensen die willen afvallen, aankomen of gewoon vitaler willen worden, en die verder gezond zijn.

De juiste snaar

De nadruk van mijn aanpak ligt op het vinden van uw eigen kracht en sluit aan bij uw persoonlijke situatie. Geen kant-en-klare lijstjes en oplossingen, maar maatwerk: Wat is uw persoonlijke doel, hoe is de (gezins-)situatie, welk eetpatroon past bij u, wat wilt u absoluut niet, welk werk doet u, maar vooral……Waar ligt uw kracht? Door mijn opleiding als coach, maar ook mijn ervaring als verpleegkundige, weet ik vaak de juiste snaar te raken bij mensen om hun persoonlijke kwaliteiten in te zetten bij het bereiken van hun ideale gewicht. Blijvende gedragsverandering is daardoor haalbaar! En daar word ik dan weer blij van.

workshopGroepscursussen en workshops

Ik vind het leuk om persoonlijk mensen te begeleiden, maar geef ook groepscursussen. Soms in combinatie met samen bewegen. Het voordeel van een groepscursus is dat de deelnemers ook van elkaar kunnen leren en elkaar stimuleren. Ook geef ik workshops, bijvoorbeeld “De Groene Smoothie” of “De Zoetekauw” (verantwoorde simpele lekkernijen maken).

Vol energie en ideeën

O, ja. Ik heb ook een privéleven….. Ik ben getrouwd en heb 4 zoons. Ik ben een buitensporter, vooral hardlopen is mijn passie. Komend jaar staat de marathon van Rotterdam op mijn verlanglijstje en de Roparun. En ik heb een moestuintje…. kortom ik zit vol energie en die deel ik graag met u. Ik zit vol ideeën en ben ook benieuwd waar behoefte aan is. Laat in een reactie hieronder weten!

hardlopen

Graag tot ziens….

geschreven door Gerda de Zwart, gewichtsconsulent en coach

ps: vergeet niet een reactie achter te laten!

Comments (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *