Blog

Grip op Koolhydraten!

Grip op Koolhydraten!

GOK

  • Heb je vaak gelijnd door minder vet en light-producten te eten?

  • Ben je weer aangekomen en wil je nu echt blijvend afvallen?

  • Wil je meer energie?

  • Wil je lekker en makkelijk eten?

  • Wil je gezonder eten?

  • Wil je af van honger en over-eten?

Ga dan ook afvallen door minder koolhydraten en meer vet te eten en volg het Grip op Koolhydraten dieet. Het GOK-dieet is ontwikkeld door dietist Yvonne Lemmers. Geen calorieën of punten tellen, maar letten op koolhydraten. Dat maakt verschil!
Wij zijn bekend met deze methode en lid van het GOK dietistennetwerk, zie: http://gripopkoolhydraten.nl/leden-dietistennetwerk/! Het is heel goed te doen. Het dieet bestaat uit 2 fases:

FASE 1: OPGEWICHT KOMEN

Het is een biologische wet dat je van koolhydraten honger krijgt, je daardoor de neiging hebt om te óver-eten en dat je lijf vervolgens de overtollige koolhydraten als vetten opslaat. Komt bij dat door het hoge insulinegehalte je lijf moeilijk in staat is om bij zijn eigen vetreserves te komen. Je lijf blíjft dan vragen om koolhydraten. Dat maakt je hongerig, lui en futloos. Daar kun je met geen wilskracht tegen op.

Met Grip op Koolhydraten heb je daar geen last van.
Dat voelt voor velen als een bevrijding.

Je lijf komt in de vetverbranding en kan ten alle tijden energie putten uit zijn eigen vetvoorraden. Dat maakt het verschil en dat voel je! Met als resultaat dat je als vanzelf minder eet, meer zin hebt in bewegen en energiek je ideale streefmaat kunt behalen. Wellicht biedt Grip op Koolhydraten ook voor jou dé oplossing. Velen zijn je inmiddels al voorgegaan.

FASE 2 = OP GEWICHT BLIJVEN

In het basisboek van Grip op Koolhydraten worden de 5 strategieën van fase 2 uitgelegd. Dit kan de dietist ook aan je uitleggen. Bepaal zelf waar je je in kunt vinden. Val nooit meer terug naar een koolhydraatrijk vetarm light eetpatroon want de kans is groot dat je dan weer in de vicieuze cirkel van honger en overeten komt. Je voelt het gelijk weer aan je lijf en je verminderde energie. Mocht je toch een paar kilo aankomen kan je weer terugvallen op fase 1 van GOK, want het koolhydraatbeperkte kunstje werkt iedere keer weer!

Wil je meer informatie of een afspraak? Laat een reactie achter!grip op koolhydraten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *