Kinderen

Kinderen

KINDEREN

Ook kinderen zijn van harte welkom! Voor dieetadvies en coaching bij buikpijn, allergie, overgewicht, kritische eters of bijvoorbeeld een afbuigende groei bent u bij 2FeelBetter samen met uw kind aan het juiste adres.

De kinderdiëtist is gespecialiseerd en maakt elke aanpak volledig op maat. Er wordt rekening gehouden met de gehele omgeving rond uw kind; het kind zelf, het gezin, opvang, school, sport, familie en vrienden. Waar nodig wordt het hele plaatje onder de loep genomen om tot een passend plan te komen, wat bij uw kind én zijn omgeving zal werken. De kinderdiëtist begeleid uw kind én u als ouder/verzorger, stap voor stap.

Behandelmethode bij Kritische eters

Eet uw kind structureel geen groente of fruit of een ander voedingsmiddel? Is er thuis veel strijd rond het eten? Voelt u zich als ouder radeloos? Dan kan onze kinderdiëtist u verder helpen. Met de behandelmethode Kinder(di)eetcreatie kan uw kind op een kindvriendelijke en creatieve manier een gezonder en volwaardiger eetpatroon aanleren. Met behulp van uitdagend en speels beeldmateriaal maakt uw kind op een veilige manier kennis met nieuwe smaken. Want zodra de ‘smaakbibliotheek’ wordt uitgebreid, ontstaat er meer ruimte voor variatie.

Onze kinderdiëtist geeft ten alle tijde een advies op maat en houdt rekening met de behoeftes, wensen en gewoontes van uw kind en het gezin. De methode biedt hierin veel ondersteuning voor ouders, maar bovenal voor uw kind. Zo maakt uw kind kennis met onder andere Freeframboos, Karelkool en de familie Hap Snap en maakt het een ontdekkingsreis met eten en drinken. Zo komt er weer meer enthousiasme voor eten en drinken. De strijd rond de maaltijd maakt plaats voor gezelligheid aan tafel!

Kijk voor meer informatie op www.kinderdieetcreatie.nl of maakt een afspraak bij onze kinderdiëtist op locatie Rijnsburg.