Blog

Maaltijdvervangers

Maaltijdvervangers

Veel maaltijdvervangende repen en shakes zijn helaas ongezond.

Veel maaltijdvervangers bevatten weinig eiwit, weinig vezels, weinig gezonde vetten en veel suikers. Deze combinatie maakt de shakes en repen ongezond om mee af te vallen. Dat constateert de Consumentenbond na het bekijken van de samenstelling van 23 maaltijdvervangers.
Het advies van een maaltijdvervanger is dat deze ca 25 gram eiwit per portie bevat.
https://www.consumentenbond.nl/.

De maaltijdvervangers zoals repen en shakes die wij als dietisten adviseren van het ISALIFE-programma zijn wel gezond. Deze bevatten veel eiwitten (24 gram per portie), veel vezels (8 gram per portie), goede vetten en weinig suiker. Wil je meer info? Klik dan op onderstaande link.
Kijk eens op website van Sigrid vd Marel

PS: het voedingssysteem is ook geschikt bij diabetes! En alle producten zijn glutenvrij, dus ook geschikt voor gevoelige darmen of voor mensen die niet tegen gluten kunnen.

Je kan ook een keer vrijblijvend meekijken naar uitleg van deze producten. Op zondagochtend en woensdagavond is er een uitleg via ZOOM. Het duurt een half uurtje. Wil je een keer meekijken? Stuur dan een email, dan reserveren we voor jou een plek en krijg je een uitnodigingslink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.