Blog

Nieuwe dietist: Tamara!

Hallo!

Ik ben Tamara Laros en sinds februari 2018 werkzaam als diëtist bij 2FeelBetter. In februari heb ik mijn HBO Voeding en Diëtetiek diploma behaald waarna ik gelijk aan het werk ben gegaan als diëtist. Ik heb vooral ervaring in het begeleiden van patiënten met overgewicht en hart- en vaatziekten. Eerder heb ik gewerkt als PowerSlim coach. Mijn stage heb ik gelopen bij de Nederlandse Obesitas Kliniek waarbij ik veel kennis heb opgedaan over voeding voor en na bariatrische chirurgie (maagverkleining). Zelf ben ik ervaringsdeskundige wat betreft Coeliakie. Met mijn kennis en ervaring geef ik je graag praktische tips en gaan wij samen kijken wat je kan aanpassen in je eetpatroon. Ik vind een positieve benadering erg belangrijk en dat is naar mijn mening ook nodig voor gedragsverandering. Samen gaan wij kijken wat bij jou past. Ik hoop je graag te zien op mijn spreekuur. Tot dan!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *