Blog

Volg mij op bloglovin

Recent heb ik dus BLOGLOVIN’ ontdekt. Geweldig!

bloglovin button

Bloglovin’ en WordPress

Nu worden mijn blogs van WordPress gekoppeld aan Bloglovin’. Op Bloglovin’ volg ik diverse websites zoals Culy.nl, Kiwi&zo, Chickslovefood.com, de Groene Meisjes, Focus on Foodies, Lekker en simpel, Rens Kroes, Suikervrij eten, Voedzo enz. Ideaal!

Het was voor mij wel een uitzoekwerk om tot zover te komen. Via de site ChantalAngel kwam ik erachter wat ik stap voor stap moest doen. In het kort komt het hierop neer:

  1. Als eerste heb ik Jetpack geïnstalleerd via het installeren van een  ‘Nieuwe Plugin‘. Na installeren heb ik de plugin geactiveerd.
  2. Via Weergave – Widgets heb ik RSS balkje gesleept de rechterkant onder ‘blog’.
  3. Na klikken op het RSS balkje heb ik mijn URL ingevuld waar mijn blogs staan met erachter  /?feed=rss2. Bij het tweede balkje heb ik Het Dieetadvies ingevuld. Ik heb aangeklikt dat de laatste 5 titels van mijn blogs te zien kunnen zijn. Het RSS icoontje was direct te zien op mijn site, hoera!
  4. Daarna heb ik via Instellingen – Lezen aangevinkt  “Volledige Tekst”.
  5. Daarna heb ik bij al mijn blogs een scheidingslijn ingevoegd via de knop ‘Lees meer tag’. Alles boven de scheidingslijn is  nu te zien op mijn blog pagina en de rest via MORE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *